Zážitková plavba s profi kuchařem na katamaranu v Řecku! 

Středomořská kuchyně na palubě katamaránu

Nejbližší volné termíny: 

  1. 14. - 18.10.2020

Moře, řecké ostrovy, lokální suroviny, gastronomie, dovolená na lodi. Napadá vás vhodnější spojení? Zažijte prodloužený "eurovíkend na moři" v Řecku s 5* kuchařem na palubě. 

Připojte se při nákupech čerstvých surovin na místních trzích nebo lenošte na palubě a počkejte na výsledek nákupů a vaření!

 

 
MÁM ZÁJEM O PODROBNOSTI K PLAVBĚ S VAŘENÍM NA KATAMARANU
 

 

CHARAKTERISTIKA PLAVBY

Středomořská kuchyně na palubě katamaránu je zážitkovou plavbou, při které gastronomie hraje stejně důležitou roli jako jachting a poznávání Řecka z paluby katamaranu. Připravili jsme pro vás ochutnávku jachtaření spojenou s ochutnáním toho nejlepšího, co řecké místní trhy a moře nabízí. A nejen to. Zkušený šéfkuchař Vám v případě zájmu ukáže a naučí Vás všechny místní dobroty snadno připravovat. Můžete se také těšit na příjemné počasí a řecké ostrůvky bez davů turistů.

 

CO SE BUDE KUPOVAT A Z ČEHO SE BUDE VAŘIT?

  • ryby a dary moře (zejména chobotnice, kalamary, krevety a z ryb nejčastěji tuňák – lokální čerstvé)

  • maso z místních zdrojů (zejména kůzle a jehně)

  • zelenina z místních zdrojů (rajčata, cibule, česnek, papriky, cukety, lilek, červená řepa a zejména různé druhy divokých zelených salátů – vlita horta, almyra atd.)

  • místní sýry vyráběné z kravského, ovčího, kozího mléka a kombinací (různé druhy sýru feta, tvrdých sýrů a sýrů pro tepelnou úpravu – smažení/grilování)

  • olivy, olivový olej

  • vejce od slepic z volného chovu, místní uzeniny, sušená masa, klobásy atd.

  • místní ořechy (mandle, pistácie)

  • místní citrusy (pomeranče, citrony, grepy, bergamot)

  • místní vína a alkoholické nápoje (ouzo, tsipouro, masticha)

FOTOGALERIE Z  MINULÝCH PLAVEB NAJDETE NA FACEBOOKU KATAMARANY LAGOON



zpět