International Multihull Show, La Grande-Motte 20.—24. 4. 2022

Po dvou letech vynucené pauzy se opět koná jeden z nejoblíbenějších veletrhů vícetrupových lodí (katamaranů) – La Grande Motte, France 2022. Přijměte naše pozvání. Rádi vám zajistíme soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon i vstupenku zdarma.

Zvedněte kotvy a naberte směr jih Francie. Čeká vás 60 vystavených lodí od více než stovky výrobců a přes 9 světových premiér, včetně nového modelu katamaranu Lagoon 51. 

Nenechte si ujít kouzelné prostředí pobřeží Středozemního moře a šest desítek vícetrupových lodí. Vstupenky vám, jako vždy, zajistíme zdarma

Stačí se zaregistrovat.

Kdy se uvidíme?
20. — 24. 4. 2022


Kde se potkáme?
La Grande-Motte (Hérault), Francie

Na co se můžete těšit?

  • 60 lodí
  • 100+ výrobců
  • 9 světových premiér
  • 3 evropské premiéry

Jaké modely katamaránů Lagoon si budete moci prohlédnout?

Oficiální stránky veletrhu:
https://www.multicoque-online.com/en/

Upozornění: Sledujte prosím aktuální informace o bezpečnostní situaci na oficiálním webu francouzské vlády: https://www.interieur.gouv.fr/covid-19-international-travel

12. 2022 se pro plně očkované návštěvníky výrazně rozvolnila opatření proti šíření COVID-19 ve Francii. Podle našich informaci vám už bude stačit:

  • platný Health Pass, tedy doklad o dokončeném očkování
  • podepsané prohlášení (ke stažení zde), že nemáte symptomy COVIDU-19 a nevíte o tom, že byste během posledních 14 dní přišli do kontaktu s pozitivním člověkem. 

Těšíme se na Vás!

Prosíme, zadejte e-mail pro stažení dokumentu.