Zážitková plavba s profi kuchařem na katamaranu v Řecku!

Nejbližší volné termíny: 

14. – 18.10.2020

Moře, řecké ostrovy, lokální suroviny, gastronomie, dovolená na lodi. Napadá vás vhodnější spojení? Zažijte prodloužený „eurovíkend na moři“ v Řecku s 5* kuchařem na palubě. 

Připojte se při nákupech čerstvých surovin na místních trzích nebo lenošte na palubě a počkejte na výsledek nákupů a vaření!

Charakteristika plavby

Středomořská kuchyně na palubě katamaránu je zážitkovou plavbou, při které gastronomie hraje stejně důležitou roli jako jachting a poznávání Řecka z paluby katamaranu. Připravili jsme pro vás ochutnávku jachtaření spojenou s ochutnáním toho nejlepšího, co řecké místní trhy a moře nabízí. A nejen to. Zkušený šéfkuchař Vám v případě zájmu ukáže a naučí Vás všechny místní dobroty snadno připravovat. Můžete se také těšit na příjemné počasí a řecké ostrůvky bez davů turistů.

MÁM ZÁJEM O PODROBNOSTI K PLAVBĚ S VAŘENÍM NA KATAMARANU

Co se bude kupovat a z čeho se bude vařit?

  • ryby a dary moře (zejména chobotnice, kalamary, krevety a z ryb nejčastěji tuňák – lokální čerstvé)
  • maso z místních zdrojů (zejména kůzle a jehně)
  • zelenina z místních zdrojů (rajčata, cibule, česnek, papriky, cukety, lilek, červená řepa a zejména různé druhy divokých zelených salátů – vlita horta, almyra atd.)
  • místní sýry vyráběné z kravského, ovčího, kozího mléka a kombinací (různé druhy sýru feta, tvrdých sýrů a sýrů pro tepelnou úpravu – smažení/grilování)
  • olivy, olivový olej
  • vejce od slepic z volného chovu, místní uzeniny, sušená masa, klobásy atd.
  • místní ořechy (mandle, pistácie)
  • místní citrusy (pomeranče, citrony, grepy, bergamot)
  • místní vína a alkoholické nápoje (ouzo, tsipouro, masticha)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Další články

Yachting Cannes Festival

Veletrh jachet v Cannes 7.—12. 9. 2021 Přijměte naše pozvání na největší jachtařský veletrh Cannes Yachting Festival 2021! Zajistíme Vám soukromý termín prohlídky katamaranů Lagoon